Η EPA έχει δώσει αυτονομία 238 μιλίων (383 χλμ) στο Chevrolet Bolt, αλλά ένας ιδιοκτήτης του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Chevrolet, κατάφερε και έκανε 300 μίλια (483 χλμ) με μια μόνο φόρτιση των μπαταριών του.

Όπως θα ακούσεις τον Glenn Williams στο video που ανέβασε στο YouTube, έκανε περίπου 100 μίλια στον αυτοκινητόδρομο κινούμενος περίπου με 60 μίλια/ώρα (96 χλμ/ώρα) και τα υπόλοιπα χιλιόμετρα τα έκανε μέσα στην πόλη του.

Μάλιστα αναφέρει πως η μπαταρία του μπορεί να κινήσει το Bolt του επιπλέον 15 μίλια (25 χλμ) προτού αδειάσει παντελώς.

 • Mika

  Πρεπει να του κανουν αγαλμα του τυπου, που τους εκανε τετοια διαφημιση!!
  Θα το βαλουν και στη καμπανια τους!

 • Φωτόνιον

  Εντυπωσιακό!!!
  Είμαι περίεργος τώρα με την εξαγορά της Opel από το PSA group εάν θα δούμε περισσότερα (και φθηνότερα) ηλεκτρικά. Προσωπικά πολύ θα το ήθελα και θα μ’ενθουσιάζε ένα μοντέλο με τα μισά άλογα του Bolt, τη μισή αυτονομία, αλλά και τη μισή τιμή φυσικά. Οψόμεθα….

  • Grekko

   Κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλει, πλέον “αγόρασε ” την τεχνολογία κ όντως αυτό που λες έχεις ένα μεγάλο δίκιο, μισή αυτονομία (φυσικά και περισσότερη καλοδεχούμενη είναι ) χαμηλή τιμή!

  • ZafMio

   Θυμήσου ότι την δεκαετία του ’90, η PSA είχε βγάλει τα 106 και Saxo ως ηλεκτρικά(πριν από την συνεργασία με τη Mitsubishi). Οπότε συνδυασμένη και με τη δική τους τεχνογνωσία, νομίζω θα βγάλουν αξιόλογα προϊόντα