Η Tesla αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει την προ-παραγωγή του Model 3, με την εταιρία να παρακάμπτει το beta στάδιο κατασκευής του μοντέλου. Όπως ανακοίνωσε ο Elon Musk σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους επενδυτές της εταιρίας, η Tesla πήρε την απόφαση να παρακάμπτει το beta στάδιο κατασκευής του Model 3, μιας και όπως υποστήριξε, τα προηγμένα εργαλεία ανάλυσης της, επιτρέπουν να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό σημαίνει πως η προ-παραγωγή του Model 3 θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα, με την ίδια γραμμή παραγωγής να χρησιμοποιείται και για την κανονική παραγωγή του μοντέλου. Όπως υποστήριξε ο Musk, η ποιότητα κατασκευής των πρώτων μοντέλων του Model 3 θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή των πρώτων Model S και Model X, με τα δύο μοντέλα όπως θα θυμάσαι, να επηρεάζονται από αρκετά προβλήματα νεότητας.

Επιπλέον δες και ένα video από την λειτουργία του Autopilot 2.0 το οποίο ακόμη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με ορισμένα από αυτά να καταγράφονται στο video.

 • ποντάρω τα λεφτά μου στο ότι έχει να πέσει πολύ γέλιο με τα τραγελαφικά που θα διαβάσουμε για το model 3, θέλει να φτάσει 300.000 μονάδες ετησίως το τεράστιο εγώ του έλον μασκ, με προϊόντα με αλουμινένια πάνελ και ιόντα λιθίου… Good luck with that! Ο άλλος περίμενε 8 μήνες να πάρει το S του από το φαναρτζίδικο διότι είναι ελάχιστα τα εξουσιοδοτημένα από την τέσλα φαναρτζίδικα και πολύ λίγο το στοκ αλουμινένιων τμημάτων στην τέσλα. Μύλος!

 • Mika

  Λιγο οτι να ναι το Τεσλα το βραδυ, ετσι?? Σαν μεθυσμενο παει!!

  Risky decision παντως, να παρακαμψουν σταδια σε ενα νεο μοντελο..

 • sotirisb

  Να πως βγαζει γρηγορα και φθηνα (σχετικα) αυτοκινητα στην αγορα. Αντι να τα τεσταρουν αυτοι τα τεσταρουν οι πελατες..

 • paparoach

  BETA TESTERS οι πρώτοι κάτοχοι, δλδ οι εργάτες του εργοστασίου…Αν και βλέπω και τους επόμενους από αυτο’υς να περάνε μια ταλαιπορία..