Ο βελτιωτικός οίκος Neidfaktor στο τελευταίο του “project” έπιασε το Audi TT RS και έβαλε το χεράκι του για να του δώσει ένα ακόμα πιο upmarket αέρα. Ο οίκος ειδικεύεται κυρίως σε βελτιώσεις εσωτερικού, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως περιποιήθηκε και το εξωτερικό look του αυτοκινήτου.

Έτσι έβαψε τους καθρέφτες, τοποθέτησε custom made ζάντες και πρόσθεσε μαύρες λεπτομέρειες στην τάπα της βενζίνης, το πίσω logo της Audi και στο μπροστινό spoiler. Οι αναρτήσεις είναι επίσης καινούριες της H&R.

Στο εσωτερικό όμως οι αλλαγές είναι πολύ περισσότερες. Τα καθίσματα απέκτησαν επένδυση μπλε alcantara στο κέντρο τους ενώ τα πλαϊνά τους μαύρο δέρμα. Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός συναντάται πρακτικά σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως πχ στην οροφή, στο ταμπλό αλλά και στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων. Φυσικά το carbon fiber δεν μπορούσε να λάμψει δια της απουσίας του, οπότε η Neidfaktor το τοποθέτησε στον επιλογέα, στις χειρολαβές της πόρτας αλλά και κατά μήκος του ταμπλό.

Αν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη βελτίωση θα πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο με την ίδια τη Neidfaktor, μιας και λεπτομέρειες περί του κόστους δεν έχουν γίνει γνωστές.