To spec του Koenigsegg για την Regera αντλεί έμπνευση από το MX-5 του

Σχετικά άρθρα

Πριν την έκθεση της Γενεύης η Σουηδική εταιρία μας έδειχνε πως διαμορφώνει ο κάθε υπάλληλος της την Regera μέσω του configurator της. Έτσι, μετά από μια παύση ενός μήνα σήμερα βλέπουμε το τελευταίο spec, το οποίο είναι από τον ιδρυτή και CEO της εταιρίας, Christian von Koenigsegg.

Ο Christian επέλεξε σκούρη carbon απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες, στις λωρίδες και στις ζάντες, όμοιες με αυτές που είδαμε από κοντά στην Γενεύη. Ο συνδυασμός του μπλε και με το χρυσό είναι απλός, καθώς το μπλε με το κίτρινο είναι τα χρώματα της Σουηδικής σημαίας, με τον Koenigsegg να είναι περήφανος για την καταγωγή του.

Στο εσωτερικό ο Christian έχει επιλέξει κάτι που αντανακλά ένα κομμάτι της οικογενειακής αυτοκινητιστικής ιστορίας. Το πρώτο αυτοκίνητο που και η τότε φίλη του – σημερινή γυναίκα του και COO της Koenigsegg, Halldora – που απέκτησαν από κοινού ήταν ένα μαύρο Mazda MX-5 (NA) με ένα καφέ δερμάτινο εσωτερικό. Αυτό έγινε το 1992, δύο χρόνια πριν ίδρυση της Koenigsegg Automotive. Με την Koenigsegg να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση (ο πατέρας του Christian, Jesko, εργάστηκε επίσης στην εταιρεία τα πρώτα χρόνια της), ο Koenigsegg έκρινε σκόπιμο να επιλέξει ένα εσωτερικό που να του φέρνει όμορφες αναμνήσεις για τη δική του Regera.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...