Καταρχήν να σου θυμίσω ότι Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου, θα ξεκινήσει να παίζεται στις ελληνικές αίθουσες η νέα, όγδοη, ταινία του Fast and Furious. Στο νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία παραγωγής του Fast and Furious 8, θα δεις τους συντελεστές της ταινίας να μιλούν για διάφορες πτυχές των χαρακτήρων τους, καθώς και για την προδοσία του Dominic Toretto (Vin Diesel) προς την “οικογένεια” του, για χάρη της Charlize Theron, θέτοντας τον αντιμέτωπο με τους μέχρι πρότινος συνεργάτες.

Η νέα ταινία ονομάζεται “The Fate of the Furious”, και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Dwayne “The Rock” Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, ενώ συμμετέχουν και οι Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Statham και Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει.

Ο Vin Diesel υποστηρίζει πως το Fast and Furious 8 αξίζει Όσκαρ και μένει να το διαπιστώσουμε μόνοι. Θα σπάσει άραγε το ρεκόρ εισπράξεων που σημείωσε το Fast and Furious 7, το οποίο έφερε στα ταμεία 1,5 δισ. δολάρια;