Η πρώτη αναπαλαιωμένη E-Type της Jaguar

Σχετικά άρθρα

Στο φετινό Techno Classica η Jaguar θα παρουσιάσει την πρώτη αναπαλαιωμένη E-Type Series 1. Το αυτοκίνητο αναπαλαιώθηκε μέσω του Reborn προγράμματος της Jaguar Land Rover και είναι ένα από τα εννέα που θα αποκατασταθούν από τους μηχανικούς της βρετανικής εταιρίας, με τις προδιαγραφές της δεκαετίας του 1960.

Το αυτοκίνητο των φωτογραφιών έφυγε από το εργοστάσιο τον Μάιο του 1965 και είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα. Έχει διανύσει 125.500 χλμ προτού αποθηκευτεί το 1983. Οι μηχανικοί της Jaguar Classic διατήρησαν το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού σώματος, ενώ έκαναν μερικές συγκολλήσεις στο πλαίσιο προκειμένου να επαναφέρουν τη δομική ακαμψία στα αρχικά επίπεδα.

Διαθέτει τον αρχικό κινητήρα και το αρχικό κιβώτιο ταχυτήτων και για όποιον ενδιαφέρεται, το αυτοκίνητο πωλείται με αρχική τιμή τις £285.000 (€335.000).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...