Spy Video: Η Jaguar I-Pace στη Πράσινη Κόλαση

Σχετικά άρθρα

Στο Nurburgring δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες και η έκδοση παραγωγής του Jaguar I-Pace concept. Το μοντέλο θα περάσει στη παραγωγή το 2018, με το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής εταιρίας να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Magna Stayr στην Αυστρία, όπως δήλωσε ο Ralf Speth, o CEO της Jaguar Land Rover.

https://www.youtube.com/watch?v=heglM9uETOM

Το μοντέλο εκτός από ηλεκτρική έκδοση, θα προσφέρεται και ως υβριδικό και θα χρησιμοποιεί την D8 πλατφόρμα που φορά και το Land Rover Discovery Sport, θα διαθέτει ενεργή αεροδυναμική, έχοντας αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,28 Cd, με την αυτονομία της ηλεκτρικής έκδοσης να ανέρχεται στα 480 χλμ.

Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 70 kWh με τον έναν ηλεκτροκινητήρα να είναι τοποθετημένος στον μπροστά άξονα και να παράγει 114 άλογα και ο άλλος στο πίσω, παραγωγής 195 ίππων. Ο John Edwards, ο επικεφαλής του τμήματος SVO σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ίσως θα υπάρξει και SVO έκδοση του I-Pace, που θα αποδίδει περισσότερα άλογα, αλλά θα έχει μικρότερη αυτονομία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...