Επίσημο: Honda Civic Si με 205 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Honda παρουσίασε επίσημα το Civic Si που θα προσφέρεται σε Sedan και Coupe έκδοση. Κίνηση παίρνει από έναν turbo 1.500αρη VTEC κινητήρα απόδοσης 205 ίππων με 260 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και διαθέτει ένα πιο άκαμπτο πλαίσιο, νέες ρυθμίσεις στο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, σπορ ανάρτηση με ενεργά αμορτισέρ, παχύτερες αντιστρεπτικές (+30% μπροστά και +60% πίσω) και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Οι δίσκοι των μπροστά φρένων 312 mm, με τις ζάντες να είναι διαστάσεων 18″ και να φορούν ελαστικά 235/40.

Υπάρχουν δύο προγράμματα λειτουργίας, Normal και Sport που αλλάζουν τις ρυθμίσεις στην ανάρτηση, στην απόκριση του γκαζιού, με το Honda Civic Si εξωτερικά να φορά μαύρα μάσκα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων και αεροτομή με ενσωματωμένα τα LED των φρένων. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με κόκκινες ραγές, δερμάτινο τιμόνι και δερμάτινο/αλουμινένιο επιλογέα ταχυτήτων.

Τα Honda Civic Si και Coupe και sedan θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις του στις ΗΠΑ από τον επόμενο μήνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...