Αυτή η κόκκινη Ferrari LaFerrari Aperta έχει διανύσει μόλις 75 χιλιόμετρα; και ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την πουλήσει. Βρίσκεται στην Αυστριακή πόλη Kitzbuhel και προκειμένου κάποιος να την κάνει δική του, θα χρειαστεί να πληρώσει το ποσό των 6.540.000 ευρώ. Είναι βαμμένο στο Rosso Corsa κόκκινο χρώμα και στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες Alcantara επενδύσεις και πολλά carbon διακοσμητικά.

Η ανοικτή LaFerrari προσφέρεται τόσο με αφαιρούμενη carbon οροφή, όσο και με υφασμάτινη και έχουν γίνει σημαντικές και εκτεταμένες τροποποιήσεις στο πλαίσιο της LaFerrari, με στόχο να διατηρήσει την ίδια στρεπτική ακαμψία με την κλειστή έκδοση. Η αεροδυναμική του αυτοκινήτου είναι, επίσης, περαιτέρω εξελιγμένη ώστε για να εγγυηθεί ότι διαθέτει τον ίδιο συντελεστή οπισθέλκουσας ακόμη και χωρίς την οροφή.

Μηχανικά δεν αλλάζει το παραμικρό σε σχέση με την κλειστή, και έτσι κινείται με τον 6,3-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 800 ίππων, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 163 ίππων, με την συνολική απόδοση να φτάνει τα 963 άλογα και 900 Nm. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 15 δευτερόλεπτα, προτού φτάσει τα 350 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας, με τις επιδόσεις να είναι ίδιες με την κλειστή LaFerrari.