Η Aston Martin παρουσιάζει την Vanquish S Red Arrows Edition, μια ειδική έκδοση δημιουργίας του τμήματος Q της εταιρίας. Η συγκεκριμένη Vanquish S αντλεί έμπνευση από την ακροβατική ομάδα αεροσκαφών της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, “Red Arrows”, θα βγει σε μόλις 10 μονάδες, με όλα τα αυτοκίνητα να είναι βαμμένα στο κόκκινο χρώμα “Eclat Red”, να διαθέτουν carbon οροφή με ειδικό μοτίβο, ενώ στο σώμα συναντάμε λευκές, carbon και μπλε λεπτομέρειες.

Η εξάτμιση είναι από τιτάνιο και στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες/χακί επενδύσεις, χακί ζώνες ασφαλείας, ειδικά σήματα και το τιμόνι της One-77. Επίσης συναντάμε ειδικές βάσεις για την τοποθέτηση των κρανών, με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να παίρνουν δώρο αγωνιστικές στολές, κράνη, ειδικό σετ βαλιτσών, ένα στρατιωτικό μπουφάν, ένα κάλυμμα και μια μινιατούρα σε κλίμακα 1:18 ενός αεροσκάφους Hawk.

Να σημειωθεί πως η 10η Aston Martin Vanquish S Red Arrows Edition θα δοθεί ως δώρο στο φιλανθρωπικό ταμείο του RAF, που βοηθά πρώην στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους.