Αυτή η Mercedes SL500 του 1996 έχει διανύσει μόλις 120 χλμ. επειδή η ιδιοκτήτρια είχε χάσει τα κλειδιά

Σχετικά άρθρα

Πραγματικά είναι να απορείς κάποιες στιγμές με το μυαλό που κουβαλάει ο κόσμος, διαβάζοντας ιστορίες τρέλας σαν την παρακάτω.

Μια κυρία από το Knightsbridge του Λονδίνου, έλαβε ως δώρο γενεθλίων την συγκεκριμένη κόκκινη Mercedes-Benz SL500 (R129) το 1996, αλλά μετά από λίγες μέρες έχασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Αντί, όμως, να πάει στην αντιπροσωπεία, όπως θα έκανε ο κάθε λογικός άνθρωπος, για να βγάλει καινούριο κλειδί, αποφάσισε να αφήσει το αυτοκίνητο σε ένα γκαράζ, έχοντας διανύσει με αυτό μόλις 120 χλμ. Όπως καταλαβαίνεις, μετά από 21 χρόνια το αυτοκίνητο “ξεθάφτηκε”, αλλά εξαιτίας της ακινησίας χρειάζεται κάποια φροντίδα για να αποκτήσει και πάλι τη χαμένη του αίγλη.

Το αυτοκίνητο θα βγει στο σφυρί από τον οίκο Coys, στην δημοπρασία Spring Classics, μεθαύριο Τετάρτη, με τον οίκο να εκτιμά εκτιμά ότι μπορεί εύκολα να πιάσει μια τιμή ανάμεσα στις €52.000 με €64.000.

ΠηγήCoys

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...