Η Lincoln παρουσιάζει στην έκθεση της Νέας Υόρκης το ολοκαίνουργιο μεγάλο SUV της, το Navigator. Η έκδοση παραγωγής του Navigator concept είναι πιο πολυτελής από ποτέ, με το σώμα του να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με το βάρος του να μειώνεται κατά 90 κιλά. Κίνηση παίρνει από έναν twin-turbocharged V6 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων, με αυτόν να συνδυάζεται με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Ford.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων, αλλά και ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης του χώρου αποσκευών, προκειμένου αυτός να βελτιστοποιείται αναλόγως των συνθηκών και των αναγκών. Τα μπροστά καθίσματα είναι κλιματιζόμενα, διαθέτουν 30 ηλεκτρονικές ρυθμίσεις, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 3 να υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Οι πίσω επιβάτες μπορούν να αποκτήσουν δύο οθόνες 10″, ενώ το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με WiFi hotspot και ηχοσύστημα Revel Ultima με 10 ηχεία. Επίσης διαθέτει το σύστημα Trailer Backup Assist, κάμερα 360 μοιρών, ενεργών cruise control, head-up display, έξι θύρες USB, 4 12βολτες παροχές και ασύρματο σύστημα φόρτισης κινητών τηλεφώνων.

Εντυπωσιακό είναι το σύστημα των μπροστά φωτιστικών σωμάτων, με την δέσμη των LED στις μικρές ταχύτητες να έχει μεγαλύτερο πλάτος, ενώ όσο η ταχύτητα του οχήματος αυξάνεται, τόσο η δέσμη στενεύει.

Στις σχετικές ειδήσεις η Lincoln ανακοίνωσε μια ειδική υπηρεσία, την Lincoln Chauffeur,η οποία κάνει ακριβώς ότι περιμένεις από το όνομα της. Ο κάθε ιδιοκτήτης ενός μοντέλου της Lincoln θα μπορεί μέσω μιας εφαρμογής για τα κινητά τηλέφωνα να καλέσει κάποιος να έρθει σπίτι του για να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του όπου ο ιδιοκτήτης επιθυμεί, με τον σοφέρ να επιστρέφει το αυτοκίνητο στο σπίτι. Ο σοφέρ θα μπορεί επίσης να πάει το αυτοκίνητο στο βενζινάδικο να το γεμίσει με βενζίνη, αλλά και να κάνει τα ψώνια του super market. Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην πόλη του Μαϊάμι και κοστολογείται έναντι 30 δολαρίων ανά ώρα χρήσης.