Γραφήματα δείχνουν την μείωση των αγώνων και τη χρήση nitro στις ταινίες του Fast And Furious

Σχετικά άρθρα

Από σήμερα στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων αρχίζει η προβολή της όγδοης ταινίας του Fast and Furious. Δεν χρειάζεσαι εμένα για να σου πω το πως έχει αλλάξει η πλοκή και το σενάριο κάθε ταινίας, όπου από αγνό street racing, έχει εξελιχθεί σε ταινία δράσης και πολλών οπτικών εφέ. Το καταλαβαίνει ο καθένας, που έχει δει και τις 8 ταινίες.

Τα συγκεκριμένα γραφήματα από το Bloomberg δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την πραγματικότητα, και πως η σειρά των ταινιών έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια σε ότι έχει να κάνει τα έσοδα του box office, την διάρκεια της, τις σκηνές με ξύλο, το πόσες μπύρες καταναλώνονται, τον χρόνο που γίνονται αγώνες, την χρήση NOS, και πολλά άλλα.

Αν αναρωτιέσαι γιατί υπάρχουν λιγότεροι αγώνες στον δρόμο, η απάντηση είναι προφανής. Καθώς μια ταινία που θα δείχνει επικίνδυνες, παράνομες και παρακινδυνευμένες δραστηριότητες, όπως οι αγώνες δρόμου έχει περιορισμένη απήχηση, και άρα μικρότερα έσοδα. Έτσι, κάνοντας τις ταινίες με λιγότερες κόντρες, διευρύνεις το κοινό, κάτι που φαίνεται και στα έσοδα των τελευταίων ταινιών, με το Fast and Furious 7, να φέρνει στα ταμεία 1,5 δισ. δολάρια.

Εσύ θα την δεις το Fast and Furious 8; Εγώ να πω την αλήθεια πρόλαβα και το είδα σήμερα το μεσημέρι. Δεν θα πω ότι ενθουσιάστηκα, ούτε απογοητεύτηκα. Πάντως η προδοσία του Dominic Toretto (Vin Diesel) προς την “οικογένεια” του, για χάρη της Charlize Theron, θέτοντας τον αντιμέτωπο με τους μέχρι πρότινος συνεργάτες σε κρατάει σε αγωνία.

Να θυμίσω, η νέα ταινία ονομάζεται “The Fate of the Furious”, και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Dwayne “The Rock” Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, ενώ συμμετέχουν και οι Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Statham και Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει. Ο Vin Diesel υποστηρίζει πως το Fast and Furious 8 αξίζει Όσκαρ και αφού την δεις περιμένω την άποψη σου. Άραγε θα σπάσει το ρεκόρ εισπράξεων της 7ης ταινίας;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα