Οι οδηγοί μιας Lamborghini Aventador μιας Ferrari 458 Italia και μιας McLaren 570S στον αυτοκινητόδρομο M1 της Αγγλίας, θέλησαν να κάνουν κόντρες, με τα τρία αυτοκίνητα να στήνονται το ένα δίπλα από το άλλο. Όπως ήταν φυσικό, οι άλλοι χρήστες του δρόμου ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά τους, ειδοποιώντας την αστυνομία, η οποία μέσω των video του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης απέδειξε την “αντικοινωνική τους συμπεριφορά” και έτσι προχώρησε στην κατάσχεση των αυτοκινήτων, που όπως αποδείχτηκε ήταν νοικιασμένα.

Οι οδηγοί δήλωσαν πως πήγαιναν σε έναν γάμο, όταν αποφάσισαν να κάνουν μια κόντρα ανάμεσα στα τρία supercars. Η αστυνομία έδωσε κλήση ύψους £100 στον καθένα, τρεις βαθμούς ποινής, ενώ παραμένει άγνωστο αν τελικά οι τρεις άνδρες θα δικαστούν, μιας και η αστυνομία ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα τους κατηγορεί για επικίνδυνη οδήγηση.

 • Mika

  Ντροπη στους τεντυμποηδες!!!!
  Δεχομαι να οδηγω τη Μακλαρεν για παραδειγματισμο τους, κι ο Babinos δεν θα εχει αντιρηση να κραταει ζεστη την Ave φανταζομαι…!!!

  • τσο και λο σε καθε φαναρι θα σε εχω..μεχρι ενας τσογλανος με kia sephia με δει να ταλιμπανιζω στον δρομο…..και με ρουφιανεψει στο τμημα τροχαιας!!!!!!!!!!!!! :-P

  • RANTANPLAN

   Εύχομαι ο babinos να μην πάρει συνοδηγό το Λέλο και την λερώσει από μέσα ?.

 • Το άρθρο είναι απόδειξη της ματαιότητας της παραγωγής τέτοιων προϊόντων. Και της γνωστικής ασυμφωνίας των ceos, coos και όλων αυτών. Οι νόμοι απαγορεύουν ταχύτητητες πάνω των π.χ. 130 χλμ/ώρα…. Μάλιστα, ας προσφέρουμε ένα προϊόν που θα έχει 600 άλογα, θα πιάνει τα 130 στο βλεφάρισμα και θα το οδηγείς στα 8/10, με 250 χλμ στον επαρχιακό με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο σμαρτφοοουν να αλλάζεις πλεηλιστ στο σποτιφάι. “Εγκρίνεται”
  Και μετά αρχίζουν τα αρντάν γιατί οι τύποι μας έχουν τρελάνει πια.