Spy Videos: Το νέο Audi S8, η Corvette ZR1 και το Range Rover Sport SVR δοκιμάζονται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Στη πίστα του Nurburgring οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης των νέων μοντέλων τους, με την Audi να έχει πάει στη γερμανική πίστα το νέο S8 που θα φορά τον bi-turbo 4,0-λίτρων V8 κινητήρα, που αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 550-570 άλογα.

Η Corvette ZR1 θα παρουσιαστεί από την Chevrolet στο Continental Tire Road Race Showcase IMSA event τον Αύγουστο, με την έκδοση να τοποθετείται στη κορυφή της γκάμας της Corvette, πάνω από τις Z06 και Grand Sport και αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 700 άλογα, με τον κινητήρα να συνδυάζεται είτε με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με το νέο 10-τάχυτο αυτόματο.

Θα είναι διαθέσιμη και ως ανοιχτή έκδοση, με το μοντέλο να ξεχωρίζει από το νέο, αρκετά πιο επιθετικό και αεροδυναμικό bodykit, με την τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή να ξεχωρίζει από μακριά. Η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 δολαρίων.

Τέλος η Land Rover εξελίσσει το ανανεωμένο Range Rover Sport SVR που εκτός από φρέσκια εμφάνιση, θα δυναμώνει και σε απόδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...