Επίσημο: Με Honda κινητήρες η Sauber από το 2018

Σχετικά άρθρα

Σήμερα το πρωί, από τα paddocks του ρωσικού Grand Prix, η Honda ανακοίνωσε ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα της Sauber θα είναι η δεύτερη που θα φοράει τους κινητήρες της, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την φημολογία που κυκλοφορούσε για αρκετό καιρό. Η συγκεκριμένη, νέα συνεργασία η ελβετική ομάδα διακόπτει την μακροχρόνια σχέση με την Ferrari, με την συμφωνία να έχει διάρκεια πολλών ετών, χωρίς να καθορίζονται πόσα.

Από την πλευρά της Honda, η συμφωνία με μια δεύτερη ομάδα ίσως φανεί ευεργετική καθώς θα έχει πλέον πολλά επιπλέον δεδομένα να συλλέξει, ώστε να βελτιώσει και φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο το δικό της power unit.

H επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn, δήλωσε σχετικά:

Είναι μεγάλη τιμή για την Sauber F1 Team να είναι σε θέση να συνεργαστεί με τη Honda για τα επόμενα χρόνια. Η συμπόρευση μας δεν είναι μόνο ορατή μέσα από το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά πλέον και με την νέα τεχνολογική συνεργασία με τη Honda. Έχουμε θέσει ένα άλλο ορόσημο με αυτή τη νέα εποχή των κινητήρων, την οποία αναμένουμε με τεράστιο ενθουσιασμό και φυσικά ψάχνουμε για νέες ευκαιρίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα