Βλέποντας την τραγική κατάσταση της McLaren, ο Fernando Alonso βρήκε την ευκαιρία φέτος να πάρει μέρος στο διάσημο αγώνα του Indianapolis 500, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου. Με την απόφασή του αυτή, ο Ισπανός θέλει να γίνει ο κορυφαίος οδηγός στον κόσμο, σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει τη νίκη, και φυσικά δε θα συμμετέχει στο Grand Prix του Μονακό, εκεί που θα τον αντικαταστήσει ο Jenson Button.

Ο Ferni θα αγωνιστεί με την Andretti Autosport και σήμερα αποκαλύφθηκαν τα χρώματα του μονοθεσίου και του κράνους. Το αγωνιστικό είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα, όπως και η MCL32, έχοντας επάνω το νούμερο 29. Συν τοις άλλοις, ο Alonso μας έδειξε και το κράνος του, όπου κυριαρχεί το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε, με το υπόλοιπο μέρος να είναι σκούρο.

Ο Alonso έχει λιγότερο από έναν μήνα μέχρι τον αγώνα και ο Mario Andretti θεωρεί πως ο 35χρονος βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μετά από το Ισπανικό Grand Prix στις 14 Μαΐου, θα επικεντρωθεί πλήρως στην προετοιμασία για τα 500 μίλια.