Απολαυστικό throwback από το λατρεμένο κανάλι του ιαπωνικού Best MOTORing, καθώς στο παρακάτω video θα δεις την Ferrari F40, την F50 και την Lamborghini Diablo να δοκιμάζονται ενδελεχώς. Δυστυχώς το clip είναι μόνο στα γιαπωνέζικα, και χωρίς υπότιτλους, αλλά η ευκαιρία να ακούσεις τον ήχο των κινητήρων, καθώς και τις δοκιμασίες στην πίστα είναι νομίζω αρκετά.

Το highlight του video είναι η κόντρα στα 400 μέτρα, όπου η Ferrari F50 είναι η γρηγορότερη με χρόνο 11,109 δευτ., και ταχύτητα εξόδου 204,9 χλμ/ώρα, για να ακολουθήσει η F40 με χρόνο 11,293 δευτ., και ταχύτητα εξόδου 203,6 χλμ/ώρα. Τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη η Diablo SV, που ολοκληρώνει τη διαδικασία σε 12,139 δευτ., με ταχύτητα εξόδου 187,5 χλμ/ώρα. Enjoy!

 • elaspre

  Να τεστάρεις τέτοια αυτοκίνητα και το αποτέλεσμα να ειναι ότι την παράσταση την έκλεψαν τα παπούτσια του παλίκαρου…..

  • DarkV12Tdi

   Gan – san είναι αυτός :P (Motoharu – χαίρεται με τα μοτέρ :P Kurosawa) παλιά καραβάνα είναι και για αυτό τα παπούτσια τότε ήταν της μόδας, της δεκαετίας 90s. Ο Αyrton senna τα δικά του παπούτσια τα πήρε από δική του συμβουλή του GAN SAN φαντάζομαι :P https://i.ytimg.com/vi/8By2AEsGAhU/hqdefault.jpg

 • Renesis1

  Πόσο μου αρέσουν αυτά τα vintage βίντεο, με κλασσικά διαχρονικά supercars… Το οτι είναι στα γιαπωνέζικα δεν με χαλάει καθόλου, Best Motoring είναι αυτό, all time classic!

 • gv

  σαν το μοτερ της F50 δεν εχει!
  παρτε εσεις F40 γατακια επειδη ειναι icon..

 • T/P

  F50 το τελευταιο πραγματικο Supercar.. με μοτερ και διαταξη κιβωτιο – διαφορικο
  – πισω αναρτηση κατευθειαν απο F1.. συγκεκριμενα απο την 641 του 1990 …αν δεν ηταν τοσο βαρια σε σχεση με την F40 η διαφορα θα ηταν αρκετα μεγαλυτερη..