Όλο και αυξάνονται οι προ-παραγγελίες του Tesla Model 3

Σχετικά άρθρα

Η Tesla από τον Ιούλιο θα ξεκινήσει τη παραγωγή του Model 3 και παρότι η εταιρία δεν προωθεί το μοντέλο με διαφημίσεις, το ενδιαφέρον του κοινού γι’αυτό όλο και αυξάνεται, με τον Elon Musk να μην αποκαλύπτει ωστόσο πόσες προ-παραγγελίες έχει δεχτεί η εταιρία του. Επισήμως, από το 2016 γνωρίζουμε πως η Tesla δέχτηκε περισσότερες από 400.000 προ-παραγγελίες, με τον Musk να μην αναφέρει το ακριβές νούμερο προκειμένου να μην δημιουργηθούν λάθος συμπεράσματα από τους αναλυτές και την αγορά γενικότερα.

Παράλληλα η Tesla στη προσπάθεια του να επιταχύνει την ανάπτυξη του Autopilot, ανακοίνωσε πως θα συλλέγει video μικρής διάρκειας που θα καταγράφουν όλα τα μοντέλα της που βρίσκονται στους δρόμους. Η εταιρία είπε πως προχωρά στη κίνηση αυτή προκειμένου να αναπτύξει τον τρόπο ώστε οι κάμερες του αυτοκινήτου να μάθουν να αναγνωρίζουν την διαγράμμιση των δρόμων, τις πινακίδες, τους φωτεινούς σηματοδότες κτλ. Η Tesla λέει πως τα video θα είναι ανώνυμα και δεν θα συλλέγει κανένα προσωπικό στοιχείο των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...