Τα 10 αυτοκίνητα που οι Αμερικάνοι κρατούν για πολύ καιρό

Σχετικά άρθρα

Η αμερικάνικη ιστοσελίδα iSeeCars.com είναι μια online μηχανή αναζήτησης αυτοκινήτων και πραγματοποίησης ερευνών, που βοηθά τους χρήστες να βρουν και να συγκρίνουν τα προς πώληση αυτοκίνητα τους, χρησιμοποιώντας ένα ιδιόκτητο αλγόριθμο.

Στο παρελθόν έχεις διαβάσεις πολύ ενδιαφέρουσες έρευνες, με την μια να έλεγε ότι όσοι Αμερικάνοι κρατούν το αυτοκίνητο για πάνω από 10 χρόνια, έχουν μόνο Ιαπωνικό, όπως επίσης μας είχε πει ποια είναι τα αυτοκίνητα που πωλούν οι ιδιοκτήτες τους στον πρώτο χρόνο κατοχής τους.

Στην τελευταία έρευνα της μας δείχνει τα 10 αυτοκίνητα που οι κάτοχοι τους θα τα κρατήσουν για πολύ καιρό, και πάνω από το μέσο όρο των Αμερικάνων. Για να τα βρουν αυτά, οι αναλυτές της συγκέντρωσαν δεδομένα από περισσότερα από 15,7 εκατομμύρια μεταχειρισμένα οχήματα στις Η.Π.Α., που πωλούνται από τους αρχικούς ιδιοκτήτες, για να εντοπίσουν πότε πωλούν τα καινούργια αυτοκίνητα. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κατά μέσο όρο οι Αμερικάνοι κρατούν το αυτοκίνητο για 7,3 χρόνια, τα οποία είναι συνήθως ένα ή δύο χρόνια μετά την αποπληρωμή τους.

Θέση Μοντέλο # Χρόνια ιδιοκτησίας (Μ.Ο)
1 Toyota Land Cruiser 10,6
2 Porsche Boxster 9,9
3 Ford Expedition 9,0
4 Mercedes-Benz SLK 9,0
5 Ford Explorer 8,9
6 Toyota Sequoia 8,9
7 Chevrolet Corvette 8,8
8 Toyota Avalon 8,8
9 Toyota 4Runner 8,8
10 Audi TT 8,8
Μέσος όρος όλων των αυτοκινήτων 7,3

Φυσικά, μερικά αυτοκίνητα παραμένουν στις οικογένειες περισσότερο από άλλα, με την κορυφή της λίστας των αυτοκινήτων που τα κρατούν για πολύ καιρό να καταλαμβάνει το Toyota Land Cruiser, με μέσο όρο 10,6 χρόνια. Ακολουθεί η Porsche Boxster με 9,9 χρόνια, και το Ford Expedition με 9 χρόνια. Αναλυτικά όλη την έρευνα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...