H BMW στην κορυφή των premium πωλήσεων της Κίνας

Σχετικά άρθρα

Την προτίμηση των Κινέζων έχει κερδίσει ο γερμανικός όμιλος, καθώς οι πωλήσεις των BMW και Mini αυξήθηκαν κατά 39% τον περασμένο μήνα, αγγίζοντας τις 48.869 μονάδες. Αυτό το νούμερο ήταν μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα των Mercedes-Benz και Audi, με την πρώτη να βλέπεις τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 35% (φτάνοντας τις 47.627 μονάδες), με την δεύτερη να μειώνονται κατά 6,9%, πουλώντας 46.166 μονάδες.

Η εταιρία από το Ingolstadt βλέπει αρνητικό πρόσημο μετά από πολύ καιρό, καθώς η Audi δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει μια διαμάχη με τους αντιπροσώπους της, σχετικά με τα σχέδιά της να λανσάρει ένα νέο δίκτυο διανομής. Έτσι, οι έμποροι αρνήθηκαν να παραγγείλουν νέα αυτοκίνητα.

Από την αρχή του έτους, η BMW έχει πουλήσει 191.697 αυτοκίνητα, βλέποντας μια αύξηση της τάξης του 18%. Γι’αυτό και η βαυαρέζικη εταιρία σχεδιάζει να διπλασιάσει την παραγωγή της στη χώρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις νέων ΙΧ του κόσμου, φτάνοντας τις 600.000 μονάδες. Τέλος, να θυμίσω ότι η γερμανική εταιρία συνεργάζεται με την κινέζικη Brilliance China Automotive Holdings, έχοντας από κοινού (50%/50%) μια κοινοπραξία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...