Ένας βελτιωτικός οίκος στο Βόρειο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, o All JDM Motors, προσπάθησε να εισάγει παράνομα ένα Nissan R33 Skyline GT-R του 1996, αλλά πιάστηκε από τις αρχές και πλέον κατηγορείται για λαθρεμπόριο.

Η All JDM Motors ήταν να παραλάβει ένα κοντέινερ που ήρθε από την Ιαπωνία μέσα στο οποίο βρέθηκε το Nissan R33 Skyline GT-R μαζί με αρκετούς κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και άλλα ανταλλακτικά. Το αυτοκίνητο ήταν δηλωμένο ως χαλασμένο και πως σκοπός του είναι να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλακτικά. Μάλιστα στα έγγραφα του πλοίου είναι κοστολογημένο για μόλις 810 δολάρια. Ωστόσο οι τελωνειακοί ισχυρίζονται πως το αυτοκίνητο αξίζει περισσότερα από 51.000 δολάρια, μιας και κατάφεραν να το βάλουν μπροστά απλά τοποθετώντας του μια νέα μπαταρία.

Οι αρχές εκτός από την κατάσχεση του αυτοκινήτου, προχώρησαν επίσης στη κατάσχεση υπολογιστών και εγγράφων προκειμένου να διαπιστώσουν αν η εταιρία είχε εισάγει παράνομα στις ΗΠΑ και άλλα αυτοκίνητα. Ο υπεύθυνος της All JDM Motors θα δικαστεί και αν κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια.