Σούπερ γιαγιά κάνει ένα… λαθάκι 473 χλμ

Σχετικά άρθρα

Η 83χρονη Valerie Johnson από το Worcester της Αγγλίας ξεκίνησε να επισκεφθεί τον γιατρό της, μια διαδρομή που είναι δεν είναι 6 μίλια. Δηλαδή 10 χιλιόμετρα περίπου.

Στο δρόμο όμως για το νοσοκομείο γίνονταν έργα με αποτέλεσμα η συμπαθής γιαγιάκα να μπερδευτεί και να κάνει μια μικρή παράκαμψη. Πόσο μικρή; Μόλις 294 μίλια, 473 χλμ, αφού τελικά το κοντέρ της έγραψε 300 για την επίσκεψη στον γιατρό της. Θεσσαλονίκη – Αθήνα περίπου η κυρία.

Σύμφωνα με την Scotish Daily Record, η κυρία Johnson αφού έχασε την έξοδο της οδήγησε για 8 ώρες μέχρι να φτάσει στο Larkhall της Σκωτίας όπου και έμεινε από βενζίνη. Η κόρη της στο μεταξύ είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και είχε κλείσει πτήση για να την παραλάβει.

Μου τηλεφώνησε η γειτόνισσα της μαμάς μου ανήσυχη γιατί είχε αργήσει να γυρίσει από το γιατρό. Σκέφτηκα ότι θα είχε κάποιο ατύχημα, οπότε πήρα την αστυνομία η οποία μετά από λίγη ώρα εντόπισε το αυτοκίνητο της από μια κάμερα κοντά στο Preston. Τους είπα ότι κάνουν λάθος, ότι η μητέρα μου μισεί την οδήγηση και δεν μπορεί να οδηγήσει τόση απόσταση. Τελικά όμως διαπίστωσα ότι ήταν αυτή, οπότε έπρεπε να ειδοποιήσουμε και την αστυνομία της Σκωτίας.

Αφού έμεινε από καύσιμα στη μέση του δρόμου είπε στους κατοίκους ενός κοντινού σπιτιού ότι έχει χαθεί και οι άνθρωποι την φιλοξένησαν μέχρι να καταφτάσει η κόρη της και να την μαζέψει. Σίγουρα θα έχει να το λέει στα εγγόνια της η κυρία Johnson.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr