Με μια γρήγορη ματιά η ζωή του άνδρα της συγκεκριμένης ιστορίας δεν κρύβει τίποτα το ιδιαίτερο. Πρόκειται για έναν άνδρα από το Κολοράντο των ΗΠΑ, παντρεμένος, με δύο παιδιά. Λογιστής στο επάγγελμα. Τίποτα το ενδιαφέρον μέχρι τώρα, αλλά ο άνδρας είχε ένα “σκοτεινό μυστικό”. Ήταν εθισμένος. Όχι σε ναρκωτικά, όχι στο ποτό, ούτε στον τζόγο. Ήταν εθισμένος στα μοντέλα της BMW, κυρίως στην 2002.

Αυτό το πάθος του τον οδήγησε στο να υπεξαιρέσει από την εταιρία όπου δούλευε μισό εκατομμύριο δολάρια, καταλήγοντας τελικά στη φυλακή, με την γυναίκα και τα 2 παιδιά του να τον παρατούν.

Στη γειτονιά όπου ζούσε ήταν γνωστό το πάθος που είχε για τα μοντέλα της BMW. Στο σπίτι του υπήρχαν τρεις BMW 2002 και παρότι η γυναίκα του πίστευε πως είχε στη κατοχή του 8 μοντέλα της BMW, τελικά αποδείχτηκε πως είχε 50! Το πάθος του αυτό, δεν έμεινε κρυφό για πολλά χρόνια, μιας και οι άνθρωποι της εταιρίες διαπίστωσαν την υπεξαίρεσή που έκανε ο άνδρας, απολύοντας τον, με τον δικαστή να τον στέλνει φυλακή για 6 χρόνια. Βλέπεις δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί “έκοψε” 125 φορές το ποσό των 2.500 δολαρίων ως επιπλέον μισθό του τα έξι χρόνια που εργαζόταν στην εταιρία.

Τελικά ο άνδρας πέρασε 26 μήνες στη φυλακή προτού αφεθεί ελεύθερος λόγω καλής συμπεριφοράς. Ο πρώην εργοδότης του δεν του κρατά κακία, λέγοντας πως ο ίδιος πλήρωσε το κόστος των πράξεών του. Ο άνδρας πλέον χρωστά περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλά δηλώνει πως επιθυμία του είναι να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του, η οποία έχει μεγαλώσει μιας και τα παιδιά του (ένας γιος και μια κόρη) παντρεύτηκαν και του έχουν κάνει 2 εγγόνια, και να βρει μια δουλειά προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του, έστω ένα μέρος αυτών, μιας και το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Για την ιστορία να σημειώσω πως ο άνδρας εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να οδηγεί μια BMW, όχι μια 2002, αλλά μια παλιά 5-Series Touring (E39).