Με την ημερομηνία παρουσίασης του Model 3 να πλησιάζει, η Tesla ανέβασε στο site της ένα συγκριτικό πίνακα που δείχνει τις διαφορές του νέου της entry-level μοντέλου με το Model S.

Από αυτό μαθαίνουμε πως το Model 3 έχει μήκος 4,7 μέτρα, με τα 0-96 χλμ/ώρα στην ταχύτερη έκδοση του να τα κάνει σε 5,6 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μεταφέρει έως και 5 ενήλικες, με την μπαταρία του να προσφέρει αυτονομία 346 χλμ, ενώ η χρήση του δικτύου Supercharger θα γίνει με πληρωμή.

Ο χώρος αποσκευών του αγγίζει τα 540 λίτρα, και στο εσωτερικό του θα συναντάμε μονάχα μια οθόνη 15″ στο κέντρο του ταμπλό. Η Tesla προσφέρει λιγότερες από 100 επιλογές παραμετροποίησης και περισσότερες πληροφορίες γι’αυτό θα μάθουμε τον Ιούλιο όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα.

  • κουβαλας 5 ενηλικες εχει 540 λιτρα αποθηκευτικο χωρο και επιταχυσνη στο 0-100 κατω πο 6sec και κοστος εκει στις 30.000 ?????
    μια χαρα λεμε !!!!!!!!!!

  • MitsosDaBest

    Ωραίο το Tesla του “φτωχού”. Αλλά το Model S παραμένει κορυφή. ☺☺

  • Diagrafeas

    Περιμένω την ώρα που θα βγεί ηλεκτρικό σε διαστάσεις αυτοκινήτου πόλης ~4m ,με χώρους μικρομεσαίου και ~200hp (100 μπροστά + 100πίσω).