Κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες απομένουν μέχρι να παιχτεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες το νέο Cars 3, και η εταιρία κατασκευής τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων, Sphero, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το hype της ταινίας παρουσίασε πρόσφατα το Lightning McQueen.

Το ονομάζει “Ultimate Lightning McQueen”, και εκτός του ότι τα γραφικά του R/C είναι εξαιρετικά αληθοφανή, αυτό μπορεί να χειριστεί μέσω εφαρμογής (iOS/Android) του smartphone σου, με Bluetooth σύνδεση. Το παιχνίδι αντιδρά ακόμη και όταν το αγγίζεις στην οροφή, στο καπό, στις πόρτες ή στο πίσω παράθυρο, λέγοντας πάνω από 300 φράσεις, ενώ διαθέτει αυτόματους προβολείς, που ενεργοποιούνται ανάλογα με την κατάσταση.

Ο Lightning McQueen αποτελείται από 450 κομμάτια, και για το βγάλει στην παραγωγή η Sphero χρειάστηκε 17 μήνες. Έχει τελική ταχύτητα 10 χλμ/ώρα, εμβέλεια 10 μέτρων, και αυτονομία 40 λεπτών, με μία φόρτιση. Το κόστος του ανέρχεται στα 300 δολάρια, και η διάθεση του θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

 • κλαιν μαιν….ο βαφτησιμιος μου εχει το ιδιο…απλα δεν μπορει να το χειρηστεις απο το κινητο !!!!
  παντως παει γ@μιωντας και ψοφαει για παντες !!! :-P

 • DarkV12Tdi

  Γαμάτο! ακριβό είναι , αλλά γαμάτο που είναι αληθοφανές με το γνωστό 3D καρτούν. τέλειος είναι Η αστραπή Σταύρος μακ Βασίλισσα :P

 • Mika

  Ακριβο δωρο, για να το ζητησει ο πιτσιρικας, οποτε μπαμπαδες, προσοχη!!!!
  :p