H Dodge δεν μπορεί να βάλει τα drag ελαστικά στο Challenger SRT Demon, επειδή είναι μεγάλα

Σχετικά άρθρα

Αυτό συμβαίνει όταν βγαίνει από την ίδια γραμμή παραγωγής τόσο το “δαιμονισμένο” Challenger SRT Demon, όσο και οποιοδήποτε οικογενειακό μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας.

Ο εκπρόσωπος της FCA, Kristin Starnes, δήλωσε πρόσφατα ότι τα drag ελαστικά και ζάντες, του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στην ευθεία, είναι πολύ φαρδιά για να χωρέσουν στην γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Brampton, του Ontario, καθώς εκεί συναρμολογούνται τα Charger and τα Chrysler 300.

Οι διαστάσεις τους είναι 315/40, και γι’αυτό το λόγο το αυτοκίνητο φεύγει από το εργοστάσιο με τα ελαστικά του Challenger SXΤ, διαστάσεων 235/55 με 18άρες ζάντες (όπως μπορείς να δεις εδώ). Έπειτα πηγαίνει σε ένα τεχνικό κέντρο της εταιρίας, στα προάστια του Detroit, και εκεί βγαίνουν οι προσωρινοί τροχοί, και τοποθετούνται αυτοί που πρέπει για το Demon.

ΠηγήThe Drive

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...