Ο Elon Musk παραιτήθηκε από τη θέση του συμβούλου του Donand Trump

Σχετικά άρθρα

Ο Donald Trump ανακοίνωσε πως αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή, τηρώντας την προεκλογική δέσμευσή του να προασπίζεται τα συμφέροντα των Αμερικανών εργαζομένων, μιας και όπως είπε ο Trump, η συμφωνία του Παρισιού για τη μείωση των εκπομπών καυσαερίων που προκαλούν το φαινόμενου του θερμοκηπίου θα ήταν υπερβολικά κοστοβόρα για τις ΗΠΑ, γι’αυτό και θα επιδιώξει να πετύχει “πιο δίκαιη συμφωνία για τον λαό των ΗΠΑ”.

Η απόφαση αυτή οδήγησε τον Elon Musk να φύγει από τον Λευκό Οίκο αφήνοντας την θέση του συμβούλου. Ο Musk ανακοίνωσε την απόφαση του μέσω Twitter, γράφοντας πως έκανε τα πάντα για να συμβουλέψει σωστά τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο σχετικά με το θέμα. Ο Musk έγραψε:

Εγκαταλείπω τη θέση μου στα προεδρικά συμβούλια. Η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική και η αποχώρηση από τη Συμφωνία του Παρισιού δεν είναι καλή ούτε για την Αμερική ούτε για τον πλανήτη.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Musk έγραψε ξανά στο Twitter του πως η υποβρύχια Lotus Esprit του James Bond, που είχε αγοράσει το 2013 και είχε ως στόχο να τη μετατρέψει σε ηλεκτρικό υποβρύχιο, δεν μπορεί να μετατραπεί σε υποβρύχιο και πλέον έχει “κάτι νέο” στο μυαλό του, που πρέπει να περιμένουμε κάποιο καιρό να δούμε τι είναι αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...