Το Boreas είναι ένα hypercar 1.000+ίππων

Σχετικά άρθρα

Μια ισπανική εταιρία η DSD Design and Motorsport ξεκίνησε το teasing του Boreas, ενός νέου hypercar 1.000+ ίππων. Το όνομα προέρχεται από την ελληνική μυθολογία μιας τον Βορέα, τον γιο του Αιόλου και πρόγονος των Μακεδόνων και ήταν η προσωποποίηση του Βόρειου ανέμου.

Η εταιρία έχει αποκαλύψει ελάχιστες λεπτομέρειες για το Boreas, εκτός του ότι οι μπαταρίες του θα είναι ικανές να χαρίσουν ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. Θα κάνει χρήση carbon και άλλων ελαφριών υλικών, προκειμένου το βάρος του να κρατηθεί όσο γίνεται χαμηλότερα, με την παραγωγή του να περιορίζεται σε μόλις 12 μονάδες, όσα ακριβώς ήταν και τα παιδιά του Βορέα.

Η παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει στις 14 του μηνός στο περιθώριο του φετινού 24-ωρου αγώνα του Le Mans, ενώ θα βρίσκεται και στο Goodwood Festival of Speed στις 29 του Ιούνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...