Η Pirelli θα καλωσόριζε έναν ανταγωνιστή προμηθευτή ελαστικών στην F1

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει 11 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα της F1 που είχαμε δύο προμηθευτές ελαστικών στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και ο πρόεδρος της Pirelli, Marco Tronchetti Provera, η οποία επέστρεψε στην F1 το 2011, δήλωσε πρόσφατα ότι η εταιρία του θα καλωσόριζε κάποιον ανταγωνιστή στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά ο Tronchetti Provera δήλωσε:

Αγωνιζόμαστε παντού στον κόσμο, μόνοι μας και εναντίον άλλων. Μας αρέσει ο ανταγωνισμός. Όταν αγωνιζόμαστε με τους άλλους, κερδίζουμε. Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε ανταγωνισμό, με οποιονδήποτε.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Pirelli δήλωσε ότι οι ομάδες είναι αυτές που θέλουν να διατηρήσουν έναν μόνο προμηθευτή, προσθέτοντας:

Δεν άκουσα ποτέ τα τελευταία χρόνια ή μήνες οποιαδήποτε βούληση για αλλαγή. Η συμμετοχή είναι αρκετά ακριβή, ακόμη και χωρίς ανταγωνισμό, αλλά έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία, κεφαλαιοποιούμε την πολλή εμπειρία μας τα τελευταία χρόνια. Είμαστε αφοσιωμένοι. Πιστεύουμε ότι η F1 παραμένει ο πιο ελκυστικός αγώνας στον κόσμο. Η Pirelli είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα