Και το 2018 στην Toro Rosso ο Sainz

Σχετικά άρθρα

Η Toro Rosso έχει αποτελέσει φυτώριο οδηγών για τη μεγαλύτερη αδερφή, την Red Bull. Η ιταλική ομάδα αγωνίζεται και φέτος με τους Daniil Kvyat και Carlos Sainz, όμως ο Ισπανός δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να οδηγήσει για λογαριασμό μιας μεγαλύτερης ομάδας, λέγοντας μάλιστα πως είναι απίθανο να συνεχίσει με την Toro Rosso και την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αφτιά του Christian Horner, και τώρα ο επί κεφαλής της Red Bull Racing ξεκαθαρίζει ότι ο 22χρονος θα βρίσκεται στην Toro Rosso και το 2018, αφού δεσμεύεται από συμβόλαιο, το οποίο δεν πρόκειται να σπάσει αν λάβουμε υπ’ όψιν τα λόγια του Horner.

Έχει συμβόλαιο. Έχουμε μια επιλογή γι’ αυτόν για την επόμενη χρονιά και μία για την μεθεπόμενη. Θα είναι ξανά στην Toro Rosso και του χρόνου. Δεν ξέρω πού πιστεύει ότι θα είναι. Τα συμβόλαια είναι ξεκάθαρα. Θα πρέπει να το θυμάσαι με αυτά τα παιδιά, έχει μόνο μια ευκαιρία στη Formula 1, επειδή η Red Bull επένδυσε σ’ αυτόν όταν ήταν μικρός.

Μία από τις ομάδες που έχουν ακουστεί έντονα για τον Sainz είναι η Renault, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για δανεισμό της Toro Rosso στην γαλλική ομάδα. Ο Βρετανός το διαψεύδει, διότι δε βλέπει να υπάρχει νόημα στη συγκεκριμένη κίνηση.

Είναι λίγο ανόητο εκ μέρους του να κάνει τέτοια σχόλια όταν έχουν γίνει πολλές επενδύσεις γι’ αυτά τα παιδιά για να τους δώσουμε την ευκαιρία. Χωρίς τη Red Bull, δε θα βρισκόταν στη Formula 1. Δεν μπορώ να φανταστώ το σενάριο. Η Toro Rosso είναι μπροστά από τη Renault σε αυτό το σημείο. Κάνουν καλή δουλειά, οπότε δε θα είχε νόημα να τον δανείσουν.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...