Η τρίτη πιο ιστορική ομάδα της Formula 1 είναι η Williams, η οποία ιδρύθηκε το 1977 από τους Frank Williams και Patrick Head. Φέτος, οι Βρετανοί γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια, έτσι βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά την ομάδα και τον Frank Williams, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι από τις 6 Μαρτίου του 1986, μετά από ένα σφοδρό ατύχημα στη Γαλλία.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 4 Αυγούστου και το trailer έχει κυκλοφορήσει, προκειμένου να πάρουμε μία πρώτη γεύση για το τι θα δούμε. Το trailer ξεκινά δείχνοντας τον Frank Williams να τρέχει, ώστε να μεταφερθούμε πίσω στο παρελθόν, ενώ στη συνέχεια ακούγονται λόγια που εξυμνούν τον 75χρονο, όπως άλλωστε είναι λογικό, αφού δημιούργησε μια ομάδα που κατέκτησε 9 παγκόσμια πρωταθλήματα και 114 νίκες.

Φυσικά, υπάρχουν στιγμές από την αναφορά στο ατύχημά του, με τους Nigel Mansell, Patrick Head και την Claire Williams να μιλούν γι’ αυτό. Το trailer κλείνει με την γυναίκα του Williams, η οποία στάθηκε δίπλα στον άντρα της όλα αυτά τα χρόνια.