2 εκατ. δολάρια θα κοστίζει το SCG 003S

Σχετικά άρθρα

Η Scuderia Cameron Glickenhaus ανακοίνωσε πως πήρε την απαιτούμενη άδεια από την NHTSA προκειμένου να ξεκινήσει την παραγωγή του SCG003S, του σπορ μοντέλου της το οποίο θα κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρία θα μπορεί να κατασκευάσει έως 325 οχήματα, τα οποία απαλλάσσονται από ορισμένους ομοσπονδιακούς κανονισμούς της αυτοκινητοβιομηχανίας και των εκπομπών, αλλά θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τις προδιαγραφές εκπομπών που απαιτούνται προκειμένου να μπορούν να ταξινομηθούν σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ.

Το μοντέλο θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, SCG003S, SCG003CS, SCG003C με την SCG003 Stradale να είναι η πιο πρακτική έκδοση που θα μπορεί να κινηθεί νόμιμα στον δρόμο. Κίνηση θα παίρνει από τον V8 4,4-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης περισσότερους από 750 ίππων με 800 Nm ροπής που θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 350 χλμ/ώρα.

Το SCG003CS θα μπορεί να κινηθεί και αυτό στον δρόμο, αλλά θα είναι εστιασμένο για χρήση εντός πίστας, με το SCG003C να είναι αγωνιστικό και να μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά σε πίστα. Είναι το ίδιο που σημείωσε χρόνο 6:33 στο Nürburgring Nordschleife κατά τη διάρκεια του φετινού 24-ωρου αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...