Η Ferrari προσφέρει εγγύηση 15 ετών

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari γίνεται η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου η οποία προσφέρει έως και 15ετη εγγύηση στα μοντέλα της. Η Ferrari αναφέρει πως όλα τα μοντέλα της έρχονται με 4 χρόνια πλήρους εγγύησης, η οποία μπορεί να επεκταθεί κατά έναν χρόνο, με την Scuderia να προσφέρει από σήμερα την εγγύηση “New Power15” η οποία μπορεί να ισχύσει έως και το 15ο έτος του αυτοκινήτου.

Η εγγύηση αυτή θα μπορεί να ανανεώνεται ετησίως, αφού πρώτα ελεγχθεί το αυτοκίνητο, και μπορεί να εφαρμοστεί και σε αυτοκίνητα που δεν καλυπτόταν από άλλα πακέτα επέκτασης εγγύησης που παρείχε η Ferrari. Η Scuderia συμπληρώνει πως εξακολουθεί να ισχύει το πρόγραμμα 7 ετών δωρεάν συντήρησης κάθε νέου αυτοκινήτου της, με την New Power εγγύηση να καλύπτει ακόμη περισσότερα όπως ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων, την PTU, την ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης.

Η εγγύηση προσφέρεται τόσο στα νέα όσο και στα υπάρχοντα μοντέλα της Ferrari, με την προϋπόθεση το αυτοκίνητο να περάσει από συγκεκριμένους τεχνικούς ελέγχους. Επίσης η εγγύηση ακολουθεί το αυτοκίνητο και όχι τον ιδιοκτήτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα