Μόλις χθες έμαθες ότι η BMW 2 Series Gran Coupe, που θα παρουσιαστεί το 2021, θα είναι προσθιοκίνητη, και σήμερα το BMW blog κάνει γνωστό ότι η παραγωγή της σημερινής γενιάς της coupe Σειράς 2 θα σταματήσει τον Οκτώβριο του 2020, ενώ το τελευταίο αυτοκίνητο της ανοιχτής έκδοσης θα βγει λίγους μήνες πιο μετά, μέσα στο 2021.

Και τώρα έρχεται το καλό νέο της υπόθεσης, που λέει ότι ο αντικαταστάτης του μοντέλου θα συνεχίσει να στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR, με την coupe να έχει εσωτερική κωδική ονομασία (G42), και την cabrio (G43).

  • Mika

    Δεν τους καταλαβαινω εκει στη BMW..Γιατι η coupe να παραμενει σωστα πισωκινητη και η gran coupe να ειναι προσθιοκινητη….Περιεργα πραγματα..

  • καπου εχουν χασει την μπαλα εκει στην bmw … λογικα καποια οικονμια κλιμακας θα εξηπηρετη το ολο θεμα … φυσικα εμας μας φαίνεται περιεργο …αλλα δεν νομιζω το θεμα να απασχολει το αλλο 98% των καταναλωτων

  • Anestis Genk

    Η 2 coupe για μένα είναι μακράν η καλύτερη μπέμπα εδώ και πολλά χρόνια, είναι επιστροφή στην Ε30 (τηρουμένων των αναλογιών).