Όταν μια εταιρία φτιάχνει ένα τρομερό αυτοκίνητο, συχνά προσφέρουν διάφορες παραλλαγές του, έτσι ώστε να διευρύνουν το αγοραστικό κοινό.

Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις όπου αυτές οι εναλλακτικές λύσεις καταστρέφουν τα πάντα για αυτό το αυτοκίνητο, καθιστώντας το το μαύρο πρόβατο, και στο παραπάνω video θα δεις εφτά τέτοια παραδείγματα.

 • Marios Georgiades

  Πες τα Χρυσοστομε…

 • Anestis Genk

  Διαφωνώ. Με αυτή την λογική όλα τα παλιά αυτόματα ήταν γτπ, όπως επίσης και τα κάμπρια! Αλλά υπήρχαν και σωστές εκδόσεις. Υπήρχαν όμως μερικά χωρίς σωστές εκδόσεις με μεγαλύτερο παράδειγμα για μένα το Subaru SVX που έβγαινε μόνο με ένα άθλιο αυτόματο το οποίο οι μερακλήδες αλλάζουν σε M/T με διάφορες μόντες.

 • DJ_D

  Ό,τι να ‘ναι το βίντεο…

 • Mika

  Βασικα μας λεει πως τα rubbish αυτοματα κιβωτια παλιας κοπης καταστραφουν τα ικανα αμαξια…Τι αλλα νεα?????

 • vukostas E93

  Τι σκάλωμα τρώνε όμως μερικοί με τα αυτόματα.. Εντάξει τα παλιά αυτόματα ήταν χάλια, αλλά εάν δεν ήσουνα και κανένας drift king μια χαρά έκανες την δουλειά σου και ξεκούραστα και ενίοτε γρήγορα (ανάλογα το όχημα). Τα σημερινά πάντως αυτόματα-σειριακά είναι εξαιρετικά, πιο οικονομικά και πιο γρήγορα από τα χειροκίνητα. Τα χειροκίνητα είναι πιο χρήσιμα μόνο για drift που χρειάζεσαι πολύ τον συμπλέκτη, και τίποτε άλλο. Γι’αυτό και μόνον σε αγώνες drift υπάρχουν πια.
  Μάλλον κάτι παραπάνω ξερουν σε WRC, ERC, DTM, BTCC, F1, GT Series,κτλ που μετρούν προπάντων οι χρόνοι και η ευκολία χειρισμού, έχουν υπερσύγχρονα σειριακά και δεν είναι με το γουδοχέρι..
  Όποιος δεν πείθεται ας κάνει ένα τεστ ντράιβ με κάποιο σύγχρονο 7άρι ή 8άρι αυτόματο και να μας πει αμερόληπτα. Φιλικά, (λάτρης του drift, αλλά και της πρακτικότητας).

 • δεν το είδα, δεν ξέρω αν έχει το rx-8 αλλά η απόφαση της μάζντα να τα βγάλει χωρίς τούρμπο, τα καταδίκασε. η απόφαση της έλμα να τα χρεώσει σα χρυσάφι και μετά από ένα χρόνο να ρίξει δέκα χιλιάρικα τις τιμές… αν ήμασταν στη β.κορέα, θα τους εκτελούσα όλους.

 • Sensei Konstantinos

  Με απλα λόγια , παλιά αυτόματα καταστρέφουν αμαξια επιδόσεων και διασκέδασης …. Κάτι που γνωρίζουν ακόμη και οι πιο άσχετοι