Ακούγεται ωραία στο όριο η νέα BMW M2 CS

Σχετικά άρθρα

Δεν αργεί η παρουσίαση της νεας M2 CS, και το προηγούμενο σαββατοκύριακο η BMW πήγε στην πίστα του Nurburgring για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης. 

Εκεί βλέπουμε, και κυρίως ακούμε το αυτοκίνητο να πηγαίνει στο όριο, με την πλαγιολίσθηση να μοιάζει πανεύκολη. Μηχανικά, το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον S55 3,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα των Μ3 και M4, με την απόδοσή του να ανέρχεται στα 407 άλογα και η ροπή στα 501 Nm.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 25 κιλά λιγότερο σε σχέση με την M2, έχοντας αλουμινένια οροφή, carbon μέρη, σπορ ελαφριά καθίσματα και λεπτότερα τζάμια. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα. Επίσης θα συναντάμε διαφορετική ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα, με το ντεμπούτο του μοντέλου να γίνεται τον ερχόμενο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...