Πωλείται η Fiat Chrysler σε Κινέζους;

Σχετικά άρθρα

Εδώ και χρόνια ο Sergio Marchionne προσπαθεί να βρει έναν συνεργάτη προκειμένου η FCA να συνενωθεί με κάποια αυτοκινητοβιομηχανία. Και ενώ μέχρι σήμερα, όποια απόπειρα έκανε ο Marchionne έπεσε στο κενό, βλέπε GM και VW, η λύση φαίνεται πως θα έρθει από την Ανατολή και συγκεκριμένα από την Κίνα.

Σύμφωνα με αναφορές, τον περασμένο μήνα, μια κινεζική εταιρία έκανε προσφορά εξαγοράς της FCA, αλλά αυτή απορρίφθηκε επειδή δεν ήταν αρκετά υψηλή. Η FCA φαίνεται πως δέχεται “στενό μαρκάρισμα” από τις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια από τις Great Wall, Geely, Dongfeng και Guangzhou Automobile Group (GAG) -με την τελευταία να είναι ο σημερινός εταίρος της FCA στη Κίνα- έχουν δείξει ενδιαφέρον εξαγοράς του ιταλοαμερικάνου ομίλου. Οι αναφορές θέλουν την FCA να θέλει να πουλήσει τις Jeep, Ram, Chrysler, Dodge και Fiat, αλλά όχι τις Alfa Romeo και Maserati.

Ανανέωση: Η Geely, αλλά και η Η Guangzhou Automobile Group δήλωσαν πως δεν έχουν κανένα σχέδιο, επί του παρόντος, να αποκτήσουν την FCA.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...