DTM 2017 Zandvoort, 2ος Αγώνας: Αποκλείστηκε ο Wittmann, σάρωσε η Audi

Σχετικά άρθρα

Mπορεί ο Marco Wittmann να είδε πρώτος την καρό σημαία τερματισμού, αλλά ο Γερμανός πρωταθλητής δε χάρηκε για πολύ τη νίκη του. Κατά τον τεχνικό έλεγχο μετά τον αγώνα, βρέθηκε ότι η M4 DTM του δεν είχε στο ρεζερβουάρ την ελάχιστη ποσότητα του ενός λίτρου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και έτσι, ο πρωταθλητής του 2016 αποκλείστηκε.

Άτυχος ο Wittmann, νικητής πλέον ο Rockenfeller

Πλέον, νικητής του δεύτερου αγώνα στο Zandvoort της Ολλανδίας ανακηρύχθηκε ο Mike Rockenfeller, στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Loic Duval, σημειώνοντας παράλληλα τους πρώτους βαθμούς και το πρώτο βάθρο στην νέα καριέρα του στο DTM και τρίτος ήταν ο Mattias Ekström. Tο θρίαμβο της Audi συμπλήρωσε ο Nico Müller στην τέταρτη θέση.

Η βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισε με τους Gary Paffett, Maxime Martin, Timo Glock, Augusto Farfus, Jamie Green και Bruno Spengler. Στη βαθμολογία των οδηγών, ο Ekström βρέθηκε ξανά επικεφαλής, έχοντας 128 βαθμούς, ακολουθεί ο Rene Rast με 114 και στη μάχη του πρωταθλήματος μπαίνει ο τρίτος Rockenfeller με τους 110 βαθμούς. Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Wittmann, καθώς κι ο Lucas Auer, που στους τελευταίους τέσσερις αγώνες δεν έχει βαθμολογηθεί και έχει μείνει στους 99 βαθμούς.

Ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Nürburgring. Ακολουθεί το βίντεο του αγώνα, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες μπορείς να τα δείς εδώ και εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...