Πιθανή συνεργασία Volkswagen και Fiat για παραγωγή ελαφρών φορτηγών και επαγγελματικών

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Steet Journal, η Volkswagen και η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις προκειμένου να κατασκευάζουν από κοινού ελαφρά φορτηγά και επαγγελματικά οχήματα.

Οι συνομιλίες βρίσκονται σε πολύ πρώιμα στάδια, αλλά αν τελικά καρποφορήσουν τότε θα μπορούσε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρίες να περιλαμβάνει την από κοινού παραγωγή νέων εκδόσεων των Caddy van και Amarok, προκειμένου να μειωθεί το κόστος ανάπτυξης των νέων μοντέλων.

Η Fiat πέρυσι παρουσίασε το δικό της pickup, το Fullback, το οποίο ανταγωνίζεται το Amarok, με τη πιθανή συνεργασία των δύο εταιριών να παρέχει πρόσβαση στην Fiat στην τεχνολογία της Volkswagen.

H Fiat προσφέρει την αγορά τον αντίπαλο του Volkswagen Caddy, το Doblo, με τις δύο εταιρίες ενδεχομένως να συμφωνήσουν στο ενδεχόμενο τα δύο μοντέλα να κατασκευάζονται πάνω στην ίδια πλατφόρμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...