Μια Ferrari F12 N-Largo Novitec Rosso σε μαρσαρίσματα και κόντρες

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα project, αν όχι το καλύτερο, της Novitec Rosso είναι το βελτιωτικό πακέτο N-Largo που έχει παρουσιάσει από το 2013 για την Ferrari F12berlinetta. Έτσι, το ιταλικό αυτοκίνητο έχει αποκτήσει νέο carbon bodykit αποτελούμενο από νέο καπό, νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά spoilers, νέα φτερά με αεραγωγούς, αεροτομή, διαχύτη και νέες απολήξεις εξατμίσεων. Στο παρακάτω video θα δεις και θα ακούσεις μια κόκκινη (Rosso Corsa) F12 N-Largo, καθώς επίσης και να “ανοίγει” με μερικά άλλα αυτοκίνητα.

Το αυτοκίνητο πατάει σε σφυρήλατες ζάντες 21″ και 22″ με ελαστικά διαστάσεων 255/30 μπροστά και 335/25 πίσω, χαμηλότερη ανάρτηση κατά 40mm, η οποία μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί με ένα προαιρετικό σύστημα ανύψωσης του μπροστά μέρους, έτσι ώστε η F12 να μπορεί να περνά με άνεση σαμαράκια.

Μηχανικά ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας αποδίδει 781 άλογα με 722 Nm ροπής, κάνοντας της να έχει τελική ταχύτητα περίπου 350 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...