Άκου το νέο Civic Type R με εξάτμιση της Milltek

Σχετικά άρθρα

Με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες του νέου mega hatch της Honda να έχουν ξεκινήσει πριν λίγους μήνες, η Milltek γίνεται μια από τις πρώτες εταιρίες που λανσάρει μια εξάτμιση για το νέο Civic Type R (FL5).

Η εξάτμιση της βρετανικής εταιρίας είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, με τους ιδιοκτήτες του ιαπωνικού μοντέλου που θα τοποθετήσουν την εξάτμιση να βλέπουν μια μείωση πάνω από 20% του back pressure, που αυξάνει την ισχύ του κινητήρα σε όλο το εύρος στροφών και βελτιώνει την απόδοση του turbo.

Η αναθεωρημένη σχεδίαση της βαλβίδας εξαγωγής της Milltek οδήγησε επίσης σε αύξηση της διαμέτρου κατά 15%, επιτρέποντας στον οδηγό να ελέγχει τη νότα και την ένταση της εξάτμισης, μέσω των εργοστασιακών προγραμμάτων οδήγησης του Civic Type R.

Το σύστημα της εξάτμισης περιλαμβάνει επτά βασικά εξαρτήματα και προσφέρονται πέντε διαφορετικά φινιρίσματα για τις απολήξεις., συμπεριλαμβανομένων των Polished Stainless, Cerakote Satin Black, Brushed Titanium, Burnt/Blue Titanium και Carbon Fiber.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες πόσα άλογα βγάζει στο δρόμο η Cadillac CT5-V Blackwing του Hennessey των 1.000 ίππων

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο Hennessey παρουσίασε το H1000 πακέτο για την CT5-V Blackwing, που κάνει τον κινητήρα να αποδίδει 1.000 ίππους στο στρόφαλο και...

Μονοθέσιο της F1 Vs μοτοσυκλέτα MotoGP Vs Porsche 911 Turbo S με 1.200 άλογα

Ποιο από τα τρία οχήματα πιστεύεις πως είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση την ευθεία; Η RB8 ζυγίζει 700 κιλά και αποδίδει 850 άλογα, με την RC16...