Smart Vision EQ ForTwo Concept. Αυτόνομο και ηλεκτρικό

Σχετικά άρθρα

Η Smart παρουσιάζει το Vision EQ ForTwo Concept, ένα φουτουριστικό πρωτότυπο που δεν έχει τιμόνι και πεντάλ και όπως καταλαβαίνεις είναι πλήρως αυτόνομο.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στο περιθώριο της έκθεσης της Φρανκφούρτης με το πρωτότυπο να είναι πλήρως ηλεκτρικό και να μπορεί να μεταφέρει δύο ενήλικες επιβάτες. Η Smart δεν το θεωρεί προσωπικό όχημα, αλλά το μέλλον των αστικών μετακινήσεων, μιας και το πρωτότυπο της το φαντάζεται ως το μέλλον του car sharing, όταν το ημερολόγιο θα γράφει 2030.

https://www.youtube.com/watch?v=4Afk82PW_Y4

Η μάσκα μπορεί να προβάλει διάφορα μηνύματα, ενώ πάνω στα πλευρικά παράθυρα θα μπορούν να προβάλλονται πληροφορίες για τους επιβάτες. Ο σχεδιασμός της καμπίνας είναι μινιμαλιστικός και το ταμπλό αποτελείται από μια μεγάλη οθόνη αφής.

Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 30 kWh, με την φόρτισή της να γίνεται επαγωγικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...