Και τα μονοθέσια της Formula 2 με Halo

Σχετικά άρθρα

H Formula 2 παρουσίασε σήμερα στη πίστα της Monza το μονοθέσιο της για την επόμενη σεζόν, που και αυτό αποκτά Halo προστασία.

Το μονοθέσιο ονομάζεται F2 2018 και εκτός από το Halo, διαθέτει πιο επιθετικό σχεδιασμό, με το σασί να είναι δημιουργίας Dallara. Είναι κατά 159 mm πιο μακρύ, 32 κιλά βαρύτερο, με το πλάτος του να παραμένει στα 1.900 mm.

Κίνηση θα παίρνει από τον turbo 3,4-λίτρων κινητήρα της Mecachrome, απόδοσης 620 ίππων στις 8.750 σ.α.λ, αντικαθιστώντας τον ατμοσφαιρικό V8 4,0-λίτρων. Το DRS, το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, τα ηλεκτρονικά συστήματα και η ECU της Magneti Marelli έχουν αναβαθμιστεί, ενώ η F2 2018 διατηρεί ορισμένα μηχανικά μέρη από το GP2/11 μονοθέσιο, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα πέδησης και ορισμένα μέρη της ανάρτησης. Τα ελαστικά θα συνεχίσουν να είναι της Pirelli, που θα έχουν διαστάσεις παρόμοιες με αυτές των μονοθεσίων της F1 του 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...