Ένα από τα πιο δυνατά και ανταγωνιστικά οδηγικά δίδυμα στο grid είναι οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen. Πρόκειται για δύο πολύ γρήγορους και σταθερούς οδηγούς, οι οποίοι είναι επιθετικοί, ενώ την ίδια ώρα δεν σου δίνουν εύκολα τη θέση τους. Οι υπεύθυνοι της Red Bull Racing είναι πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους και σίγουρα θα ήταν πολύ πιο κοντά στη Ferrari αν ο Ολλανδός δεν είχε εφτά εγκαταλείψεις.

Το συμβόλαιο του Αυστραλού ολοκληρώνεται στα τέλη του 2018, κάτι που συμβαίνει και με τον Lewis Hamilton, ενώ και ο Fernando Alonso ίσως να μείνει εκτός συμβολαίου για το 2019. Ο Christian Horner, επί κεφαλής της Red Bull, δηλώνει ανοιχτά την πρόθεσή του να διατηρήσει το υπάρχον δίδυμο μέχρι και το 2020, ενώ τονίζει ότι ο Ricciardo θα πρέπει για πρώτη φορά να αποφασίσει αν θα συνεχίσει με την αυστριακή ομάδα ή αν μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια αποχωρήσει από το Milton Keynes.

Ο Ricciardo είναι τεχνικά εκτός συμβολαίου στο τέλος του 2018, επειδή θα έχει ολοκληρώσει ένα συμβόλαιο πέντε ετών. Αλλά, είναι απόλυτα σαφές ότι πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε τους οδηγούς μας, θα έλεγα μέχρι το 2020. Η απόλυτή πρόθεσή μας είναι ότι θέλουμε τους Ricciardo και Verstappen στα μονοθέσιά μας. Η διαφορά με τον Daniel είναι ότι για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τη λήξη του συμβολαίου του.