Ειρωνεία; 59 ευρώ κοστίζει το μπουζί της Ferrari!

Σχετικά άρθρα

Η Formula 1 είναι ένα εξαιρετικά ακριβό άθλημα, που λίγες εταιρείες μπορούν να αντέξουν. Κορυφαίες ομάδες όπως η Ferrari ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, στην προσπάθειά τους να ανέβουν στην κορυφή του κόσμου. Η ιταλική ομάδα κατάφερε επιτέλους φέτος να σχεδιάσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, αλλά ίσως όλα να έχουν χαθεί από την αξιοπιστία του power unit.

Στο τελευταίο Grand Prix, ο Sebastian Vettel είδε τον αγώνα του να καταστρέφεται, από ένα μπουζί. Οι μηχανικοί του δεν πρόλαβαν να το αλλάξουν πριν την εκκίνηση του αγώνα, στη συνέχεια προσπάθησαν να βελτιώσουν την κατάσταση με αλλαγές στις χαρτογραφήσεις, όμως η εγκατάλειψη ήταν μονόδρομος, με αποτέλεσμα η διαφορά του από τον Lewis Hamilton να ανοίξει στους 59 βαθμούς.

Θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο μπουζί που προέρχεται από την Ιαπωνία; 59 ευρώ! Ίσως να υπάρχει και διπλή ειρωνεία, γιατί το ιαπωνικό εξάρτημα κόστους 59 ευρώ είχε σαν αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει τους 59 βαθμούς μέσα στην Ιαπωνία! Άσχημα παιχνίδια της μοίρας, και πλέον μόνο με θαύμα θα κατακτήσει ο Γερμανός τον πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο. Παρ’ όλα αυτά, η Ferrari δεν τα παρατάει και στοχεύει στο 4/4 για τους τελευταίους αγώνες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...