Η Formula 1 είναι ένα εξαιρετικά ακριβό άθλημα, που λίγες εταιρείες μπορούν να αντέξουν. Κορυφαίες ομάδες όπως η Ferrari ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, στην προσπάθειά τους να ανέβουν στην κορυφή του κόσμου. Η ιταλική ομάδα κατάφερε επιτέλους φέτος να σχεδιάσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, αλλά ίσως όλα να έχουν χαθεί από την αξιοπιστία του power unit.

Στο τελευταίο Grand Prix, ο Sebastian Vettel είδε τον αγώνα του να καταστρέφεται, από ένα μπουζί. Οι μηχανικοί του δεν πρόλαβαν να το αλλάξουν πριν την εκκίνηση του αγώνα, στη συνέχεια προσπάθησαν να βελτιώσουν την κατάσταση με αλλαγές στις χαρτογραφήσεις, όμως η εγκατάλειψη ήταν μονόδρομος, με αποτέλεσμα η διαφορά του από τον Lewis Hamilton να ανοίξει στους 59 βαθμούς.

Θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο μπουζί που προέρχεται από την Ιαπωνία; 59 ευρώ! Ίσως να υπάρχει και διπλή ειρωνεία, γιατί το ιαπωνικό εξάρτημα κόστους 59 ευρώ είχε σαν αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει τους 59 βαθμούς μέσα στην Ιαπωνία! Άσχημα παιχνίδια της μοίρας, και πλέον μόνο με θαύμα θα κατακτήσει ο Γερμανός τον πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο. Παρ’ όλα αυτά, η Ferrari δεν τα παρατάει και στοχεύει στο 4/4 για τους τελευταίους αγώνες.

 • Gestione Sportiv@

  Καθόλου ειρωνεία!!!!!!!
  Το θέμα είναι ότι, το χρηματικό κόστος των 59 ευρώ για ένα μπουζί έχει προκαλέσει κάτι ανεπανόρθωτο με την μη ικανή διεκδίκηση του τίτλου οδηγών από τον Vettel μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
  Και έτσι, το ΚΟΣΤΟΣ σε επίπεδο prestige είναι τεράστιο.
  Εκτός των άλλων, στο Maranello έχουμε αφίξεις.
  Καθώς, η Maria Mendoza αναλαμβάνει υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου προμηθευτών, με την Ισπανίδα να είναι ειδική στα μέταλλα και στα χημικά συστατικά και αποτελεί μέλος της FIAT από το 2012 και πλέον, μέλος της Scuderia Ferrari.

 • manowar

  Τι μλκας είμαι.. Πηγα και άλλαξα μπουζια στο μικρα.. Πηγα και εβαλα της νισσαν… Δεν το ξερα να φαλω της φεραρρι f1 που ειναι πιο φτηνά

 • manowar

  Ο μλκας και πηγα και αλαξα στο μικρα και εβαλα της νισσαν.. Δεν εβαζα απο φεραρρι φορμουλα που ειναι φθηνότερα

 • Red Flag

  Να χάνεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος από ένα μπουζί και από ένα τρακάρισμα των οδηγών σου μεταξύ τους…. αξία ανεκτίμητη!!!
  :(

 • Maleas George

  59 Euro —> 59 βαθμοί διαφορά. Βάλτε κανένα τζάμπα την άλλη φορά μπας και γίνει το θαύμα

 • nikos

  Δολιοφθορα της χοντα….