Τον πρώτο του αγώνα με μονοθέσιο Formula 1 έκανε ο Brendon Hartley στο Αμερικανικό Grand Prix. Παρά την 13η θέση, η Toro Rosso είναι ευχαριστημένη με την απόδοση του 27χρονου και την καμπύλη εκμάθησης μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο έτερός της οδηγός, ο Daniil Kvyat πήρε τον τελευταίο βαθμό της δεκάδας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα πως ο Hartley θα οδηγήσει και στο Μεξικό, ωστόσο ο Kvyat θα αντικατασταθεί από τον Pierre Gasly, οποίος αγωνίστηκε στη Μαλαισία και την Ιαπωνία, απουσιάζοντας από το Austin, διεκδικώντας τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Super Formula, αλλά η προσπάθειά του δεν έγινε ποτέ, αφού ο αγώνας ακυρώθηκε λόγω τυφώνα, έτσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Παρά την απειρία τους, η STR προτίμησε να αγωνιστεί με αυτούς τους δύο στο Μεξικό και κατά πάσα πιθανότητα ο Gasly θα τρέξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Όσο για το μέλλον του Kvyat, τίποτα δεν είναι βέβαιο, παρόλο που ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι σχέσεις του με τη Red Bull δεν έχουν τελειώσει.