Vettel: Καταλληλότερος για τη Ferrari ο Arrivabene

Σχετικά άρθρα

Αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και αρκετά χρόνια, η Ferrari το πέτυχε φέτος: οι άνθρωποι στο Maranello δημιούργησαν ένα κορυφαίο μονοθέσιο, με το οποίο ο Sebastian Vettel πάλεψε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ναι, ακόμα μαθηματικά δεν έχει κριθεί, αλλά ο Lewis Hamilton χρειάζεται εννιά βαθμούς στους εναπομείναντες τρεις αγώνες, γεγονός που τον φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα κατασκευαστών πήγε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Brackley, κάτι που αναμένεται να γίνει και με των οδηγών, έτσι οι Ιταλοί έμειναν ξανά με άδεια χέρια. Οι φήμες για αντικατάσταση του Maurizio Arrivabene δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά ο Sebastian Vettel επισημαίνει πως τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, αφού είναι το πιο κατάλληλο άτομο για να ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή στην κορυφή.

Φυσικά και παραμένει στη θέση του. Ποια είναι η δύναμή του; Κοιτάξτε τα αποτελέσματα, κοιτάξτε πού ήταν η Ferrari μετά το 2014, πόσο ανταγωνιστική ήταν το 2014 και σε τι παράλογη θέση βρισκόταν. Το πνεύμα ήταν χαμηλό. Είναι ο βασικός υπεύθυνος για την επιστροφή, άλλαξε πράγματα που είχαν γίνει 20 χρόνια πριν. Είναι ένας καινοτόμος και δημιουργικός τρόπος σκέψης, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, είναι ένας καλός ηγέτης, έχει τον σεβασμό όλων στην εταιρεία. Είμαι fan του.

Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι σίγουρος πως τα πράγματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως άλλωστε δείχνει και η βελτίωση της Scuderia από το 2015 μέχρι και σήμερα, ενώ αναμένει πως αυτό θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια.

Τα αποτελέσματα έρχονται. Φέτος, θα θέλαμε να είμαστε λίγο διαφορετικά, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα. Ακόμα μεγαλώνουμε σαν ομάδα, αναπτύσσουμε την κουλτούρα, είμαστε ακόμα σε αυτό το ταξίδι. Οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές. Κάναμε τεράστια βήματα τα προηγούμενα τρία χρόνια και συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό. Από το πού βρισκόμασταν το 2015-2016, κατά τη διάρκεια του 2016 και το 2017, τα πράγματα έχουν γίνει με τον σωστό τρόπο, και είναι το κλειδί γι’ αυτό.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...