Το νέο Nissan Qashqai θα αντλεί στοιχεία από το IMx Concept

Σχετικά άρθρα

Η Nissan έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της νέας γενιάς του Qashqai, το οποίο αναμένεται στην αγορά προς τα τέλη της δεκαετίας. Το best-seller crossover των Ιαπώνων θέλει να παραμείνει ο ηγέτης της κατηγορίας του και έτσι η Nissan θέλει η τρίτη γενιά του να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Σύμφωνα με τον Alfonso Albaisa, αντιπρόεδρος του τμήματος παγκόσμιου σχεδιασμού της εταιρίας, το νέο Qashqai θα αντλεί ορισμένα σχεδιαστικά στοιχεία από το IMx concept που παρουσίασε η Nissan πριν μερικές ημέρες στο περιθώριο της έκθεσης του Τόκιο. Η παραγωγή του νέου Qashqai θα συνεχίσει να γίνεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Αγγλίας.

Στις σχετικές ειδήσεις η Nissan θέλει να πουλά το μεγάλο pickup της, το Titan και σε άλλες αγορές εκτός ΗΠΑ. Έτσι σκέφτεται να το πουλά στις αγορές της Αυστραλίας, της Κίνας, της Μέσης Ανατολής και της Ρωσίας. Η Nissan τους πρώτους εννέα μήνες του 2017 πούλησε 35.549 Titan στις ΗΠΑ, αύξηση 224% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, νούμερο πολύ μικρότερο από τις 648.636 πωλήσεις του Ford F-150, του best seller μοντέλου της αγοράς των ΗΠΑ.

ΠηγήAutoexpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...