Η επέκταση του εργοστασίου για την Lamborghini Urus, είναι state-of-the-art

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini σε ένα μήνα θα μας δείξει την Urus και για την παραγωγή της έχει επεκτείνει σημαντικά το εργοστάσιο της στη Sant’Agata, με μια νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής.

Αυτό έχει έκταση 80.000 τετραγωνικά μέτρα και χρειάστηκαν 18 μήνες αμείλικτης εργασίας. Η επέκταση της μονάδας φέρνει φουτουριστικές τεχνολογίες στην παραγωγή, όπως ειδικά σχεδιασμένη γραμμή συναρμολόγησης για την Urus και νέα πίστα δοκιμών με 13 διαφορετικές επιφάνειες, με το Lamborghini Factory 4.0 να αντικατοπτρίζει τη προσπάθεια καινοτομίας και αριστείας της ιταλικής εταιρίας.

Στο παραπάνω video (πάτησε την επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους) θα δεις τον Ranieri Niccoli, επικεφαλής της παραγωγής της Lamborghini, να μας μιλά για τις ψηφιακές, τεχνολογικές και δομικές καινοτομίες που εισήχθησαν στη νέα αυτή επέκταση του εργοστασίου παραγωγής, στην Sant’Agata Bolognese.

O CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η ιταλική εταιρία θα βάλει όριο στην ετήσια παραγωγή της, φτάνοντας τις 3.500 αυτοκίνητα, έτσι ώστε να προετοιμαστεί για τον ερχομό της Urus.

Με αυτή, ο Domenicali πιστεύει ότι θα καταφέρει να διπλασιάσει την ετήσια παραγωγής της στα 7.000 αυτοκίνητα, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η αποκλειστικότητα και η αφοσίωση στις επιδόσεις των supercars της. Η ιταλική εταιρία έχει δημιουργήσει ένα νέο βαφείο, με τις νέες εγκαταστάσεις να καλύπτουν 10.000 τ.μ., και θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους μέχρι το τέλος του έτους.

Η εταιρία θα προσλάβει 200 νέους υπαλλήλους προκειμένου να επανδρώσει το νέο βαφείο, ενώ για την παραγωγή της Urus, η Lamborghini έχει ανακοινώσει την πρόσληψη επιπλέον 500 υπαλλήλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις να υπερθερμανθεί ο κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...

Η νέα BMW X2 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η νέα BMW X2 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73...

Αυτή η Lamborghini Urus είναι εξαιρετικά ικανή σε εκτός δρόμου διαδρομές

Ο ιδιοκτήτης αυτής της Lamborghini Urus την έχει μετατρέψει σε ένα αυτοκίνητο που είναι εξαιρετικά ικανό να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές. https://youtu.be/QnX67G43D08 Το ιταλικό SUV...